Obiectivul nostru


          Pentru ca am vazut pe Facebook o multime de pagini adresate cateilor, Puficel s-a hotarat sa faca si el o pagina de Shihtzu pentru Romania.


      Acu cativa ani, aceasta rasa nu era foarte cunoscuta. Nu de putine ori, cand ieseam la plimbare, cand spuneai ca rasa lui e Shih Tzu, dadeau din cap afirmativ insa, asociau aceasta rasa cu Bichon. Nu spun ca Bichoneii nu sunt scumpi. Sunt ! Toate rasele au ceva special, ceva al lor , ce-i diferentiaza de ceilalti. Incepand de la comportament si pana la aspect.

Tocmai de aceea, dorim sa facem toti Shihtzu-neiii cunoscuti, sa ne imprietenim si sa stie toata lumea cine suntem, ce ne place si cat de iubiti suntem !!!


Astfel, de cateva luni, suntem pe FACEBOOK. Acolo postam zilnic fotografi, povesti amuzante, facem concursuri si impartim poze cu prietenii nostrii !! Cauta Shihtzu Official !  Sau da click pe : facebook.com/ShihTzuOfficial   si DA LIKE LA PAGINA ! Astfel vei fi mereu la curent cu ce mai face Pagina Shihtzu Official si toti prietenii sai !!


Ne gasesti si pe youtube, unde postam melodii speciale pt cateii nostri si videoclipuri haioase cu pufosenii in actiune !! :)   Aboneaza-te gratuit la :  https://www.youtube.com/user/pufushihtzu

Postări populare de pe acest blog

101 Dalmațieni. Povestea mea preferată

Mâncarea pufosului tău

Îngrijire