Comunitatea Shihtzu Official creste mare !

Vrem sa devenim tot mai multi prieteni ce sustin rasa Shih Tzu si toate rasele de catei din lume. In prezent suntem 198 membrii. Inscrie-te si tu ca sa devenim o comunitate puternica si prietenoasa.

Daca te preocupa modul de crestere, intretinere, hranire si dresaj al cainilor, atunci te invitam sa faci parte din comunitatea noastra. Cainii sunt fiinte inteligente ce merita sa ocupe un loc special in viata noastra. In schimb, primesti GRATUIT pe email informatii despre ingrijire, hranire si dresaj pt cainele tau, povesti interesante, stiri despre cele mai atractive reduceri sau promotii la papica, granule, hainute, accesorii, jucarii aparute la magazinele online dedicate animalelor de companie.

De ce ai face parte din comunitatea Shihtzu Official?

Zilele acestea cautam pe internet cateva informatii noi despre alimentatia cainilor adulti, ce e mai bun pentru a intari sistemul imunitar si vederea. Dupa ore intregi de cautari, am realizat ca ar fi mai usor daca am primi periodic un email cu stiri/ sfaturi sau chiar ponturi cu reduceri la produsele pentru catei.

Astfel am decis sa facem acest lucru facand comunitatea Shihtzu Official. Astfel, atunci cand vom gasi informatii importante, reduceri la produsele pentru catei sau stiri despre alimentatie/ ingrijire/ activitati caini, vom aduna acele informatii si vom incerca periodic sa trimitem un email friendly catre toti membrii comunitatii noastre.

Pe Facebook avem parte de mult prea multe informatii, devine un mediu prea aglomerat si plin de imagini si postari fara sens/ fara rost.

Informatiile cu adevarat interesante, stiri, sfaturi si chiar studii traduse din alte limbi, le vom aseza frumos intr-un email si le vom trimite personal fiecarui abonat in parte. Sa primesti un email dedicat iti ofera sentimentul ca aceea persoana chiar si-a luat din timpul ei pentru a-ti transmite si tie o informatie utila si importanta in acelasi timp.

Asadar, va asteptam sa deveniti membrii comunitatii. Promitem sa nu trimite avalanse de email-uri fara rost !
Formularul in poti accesa de aici !

P.s.: Nu uitati ! Nu iesiti cu animalutele in soare deoarece ele au sensibilitate mult mai mare si nu vrem sa-i facem rau micului nostru prieten ;)

Postări populare de pe acest blog

101 Dalmațieni. Povestea mea preferată

Mâncarea pufosului tău

Îngrijire