2018 e anul cateilor cuminti !


La multi ani dragi pufosi si iubite mamici de pufosenii jucause.

Dupa cum probabil deja stiti conform zodiacului chinezesc, 2018 este anul cainelui.
Acesta e un motiv in plus sa ne amintim ca cel mai bun prieten al omului este cainele.

Pentru ca noi deja avem acasa un Shih Tzu (foarte alintat), inca o data realizam ce norocosi suntem.
Anul 2017 am lansat prima noastra carte electronica gratuita pentru toti stapanii de catei iar 2018 pare sa vina cu noi surprize. Jocuri, concursuri, multi prieteni noi si inca o carte electronica dedicata acestei rase minunate.

Nu ne putem dori nimic mai mult. Deja avem un sufletel pufos si scump care ne face zilele mai frumoase, ne iubeste neconditionat si merita toata grija, atentia si afectiunea noastra.

Va asteptam in continuare pe pagina noastra de Facebook, chiar si pe Instagram, unde vom posta cele mai dragute imagini si clipuri cu acesti spiridusi cu blanita si 4 picioruse.


Pentru ca aceasta comunitate sa creasca si sa devina tot mai cunoscuta, va rugam sa Distribuiti postarile noastre de pe pagina ShihTzu Official. Cu ce ne ajuta pe noi aceste distribuiri?
E simplu. Tot ce facem este din iubire si pasiune. Singura dorinta e sa facem rasa Shih Tzu cea mai cunoscuta rasa din Romania si sa impartasim toate experientele si amintirile. Daca tu dai o distribuire, postarea poate fi vazuta si de alti stapani de Shih Tzu care inca nu ne urmaresc si uite asa vor ajunge pe pagina si ni se vor alatura. Sau poate distribuire ta poate face pe cineva sa descopere si sa iubeasca aceasta rasa si sa devina stapan de Shih Tzu. Sau poate distribuirea ta este vazuta de o persoana care ar vrea sa impartaseasca cu cineva patzania prin care a trecut pufosul familiei. Aici e locul potrivit !


  • Un like de la tine e un semn ca tie ti-a placut ce am postat noi si ca merita sa continuam.
  • O distribuire e semn ca tu iubesti aceasta rasa si noi trebuie sa muncim mai mult pentru a arata tuturor cat de adorabili si speciali sunt acesti catei.


Speram ca ne poti ajuta sa crestem in 2018 si sa devenim tot mai multi. Mai multi inseamna ca vom putea crea si mai multe imagini, mai multe carti electronice, vom invata mai multe lucruri si ne vom cunoaste mai bine.

Va multumim! Va dorim un an ShihTzu-nos si plin de joaca !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

101 Dalmațieni. Povestea mea preferată

Mâncarea pufosului tău

Îngrijire