Rețete cochete !

Salutare prieteni.

Având în vedere că zilele acestea a fost ziua lui Puficel, am căutat de zor o reţetă pe internet. Vrem un tort special pentru cel mai special căţel. Ce ziceţi, am avut succes? Bineînţeles!


În acest weekend vom pregăti un tortulet şi vom organiza o petrecere supriza. Fotografiile le vor poştă pe Facebook ca să vedeţi şi voi cum ne-am distrat.

Avem câteva reţete bune şi încă nu ştim sigur pe care o vom alege. Totuşi hai să vă împărtăşim şi vouă ce am găsit noi pe internet:
1. Tortuletul chinezesc

Aveţi nevoie de orez, carnita, legume şi câţiva morcovi pentru decor.

Preparare: orez fiert, amestecat cu carnita fiartă şi tocată (ex: de pui, de curcan) şi apoi totul pus la

Răcit într-un bol rotund. Puteţi folosii o folie înainte de a pune orezul în farfurie pentru a nu se lipi. După răcire îl răsturnaţi pe o farfurie specială pentru sărbătorit/sărbătorită. Decoraţi cu morcovi fierţi. Vă garantez că pufosenia voastră o să adore acest tortulet!

2. Tort cu iaurt

Aveţi nevoie de 1/2 granule pe care le mănâncă zilnic, o conservă de carne de pui sau curcan, un iaurt şi un gălbenuş de ou.

Preparare:
Pisaţi aproximativ jumătate de kg de granule. Se amestecă împreună cu iaurtul, conservă şi cu
Gălbenuşul de ou. Păstraţi puţin iaurt pentru decorul final. Se aşează uniform totul în bolul pufoseniei şi se pune iaurtul deasupra, ca şi glazură. Puteţi adăuga şi morcovi, biscuiţi sau fructele preferat.


3. Brioşe cu măr

Ingrediente: 2 ¾ căni de apă, ¼ cana suc de mere (neîndulcit), 2 linguri de miere, 2 picături esenţa de vanilie, 1 ou, 4 căni faină de grâu, 1 cană fulgi de mere uscate (sau banane uscate)- puteţi folosi şi 1 măr dat pe razătoare, 1 lingura praf de copt. Opţional: conserva carne de pui/curcan; iaurt.

Preparare: Încălziţi cuptorul la 350 de grade. Amestecaţi într-un castron apa cu piureul de mere, miere, 1 ou, esenţa de vanilie. Adăugaţi lingura de prag de copt şi apoi presaraţi faina până se obţine o compoziţie consistentă. Pregătiţi formele pentru brioşe şi turnaţi compoziţia în fiecare formă. Coaceți 1 ¼ ore. După ce brioşele s-au coapt, lăsaţi-le la răcit şi decoratile cu bucăţele de carnita de pui/curcan dintr-o conservă sau cu puţin iaurt.


4. Biscuiţi cu morcovi

Ce avem nevoie: 1-1,5 kg de morcovi, suc de morcovi, 500 g ficat de pui sau conserva pui/curcan, 150 g de fulgi de ovăz, 1 lingura de ulei.


Preparare: Amestecaţi sucul de morcovi, cu carnita, morcovul dat pe razătoarea, uleiul și făina de ovăz. Întindeţi aluatul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți la 180 ° C pentru aproximativ 45 de minute. La jumătatea timpului de coacere, tăiaţi bucatele aluatul, sau creaţi forme proprii. Reintroduce-ţi tava în cuptor şi lăsaţi până se coace complet. Oferiţi-le căţelului după răcire.




Șiiiii... opțional.. pentru stăpânele/ stăpânii care știu limba franceză... vă mai oferim 3 site-uri cu rețete pentru cățeii voștri:

http://www.dogstory.net/faites_vos_biscuits.htm
http://sabotdelavierge.canalblog.com...2/1411707.html
http://www.b-a-r-f.com/docualimentation/biscuits.html

Ham- Pa !!! 

Postări populare de pe acest blog

101 Dalmațieni. Povestea mea preferată

Mâncarea pufosului tău

Îngrijire